Преглед

Нашата политика за рефундирање и враќање трае 7 дена. Ако поминат 7 дена од вашето купување, не можеме да ви понудиме целосна наплата или замена.

За да се квалификувате за враќање, вашиот предмет мора да биде неискористен и во иста состојба во која сте ја примиле. Мора да биде и во оригиналното пакување.

Секој предмет што не е во првобитната состојба, е оштетен или недостасува делови од причини што не се должат на наша грешка.

За да го комплетираме вашето враќање, бараме потврда или доказ за купување.

Ве молиме, не испраќајте го вашето купување назад на производителот.

Рефундирање

Откако вашето враќање ќе биде примено и проверено, ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме дека сме го примиле вратениот предмет. Исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на вашето враќање.

Ако сте одобрени, тогаш вашето рефундирање ќе биде обработено, а кредитот автоматски ќе се примени на оригиналниот начин на плаќање, во рок од одредена сума на денови.

Задоцнети или исчезнати продукти

Ако сè уште не сте добиле рефундирање, ве молим да не контактирате web@arsovfarmaceutici.mk

Артикли на попуст

Може да се рефундираат само артиклите со редовни цени. Артиклите кои се на попуст не може да се рефундираат.

Враќање на пратка

За да го вратите вашиот производ, треба да го испратите вашиот производ по пошта на:Киро Гавриловски 49.

Вие ќе бидете одговорни за плаќање на вашите сопствени трошоци за испорака за враќање на вашиот предмет. Трошоците за испорака не се враќаат. Ако добиете рефундирање, трошоците за повратен превоз ќе бидат одбиени од вашето враќање.

Ви треба помош ?

Контактирајте не на web@arsovfarmaceutici.mk за прашања поврзани со рефундирање и враќање.

Купувачка кошница

0
image/svg+xml

Нема производи во количката.

Продолжи со купување