Арсов Фармацеутици, со објавување на оваа Политика за приватност, Ве уверуваме дека во целост ја почитуваме применливата законска регулатива за заштита на личните податоци и се грижиме за обезбедување на највисок степен на заштита на Вашата приватност и Вашите лични податоци.Оваа Политика за приватност е во целост усогласена со важечките законски решенија од областа на заштитата на личните податоци во Република Северна Македонија, додека нашата доследност и посветеност е одраз на вреднувањето на довербата која ние ја укажувате Вие – нашите клиенти, потрошувачи, деловни партнери и сите други лица кои ги споделувате своите лични податоци со нас и кои ја посетувате нашата веб страна – www.arsovfarmaceutici.mk. Политиката за приватност ја создадовме, со цел преку нејзина соодветна примена сите заедно да допринесеме кон остварување на уште поголем степен на заштита на личните податоци, бидејќи наша основна обврска е почитување на сечие право на приватност и право на заштита на лични податоци.

Одговорно лице за заштита на лични податоци

Арсов Лазо,                       
+389 078 233123         
Email: web@arsovfarmaceutici.mk

Собраните податоци може да бидат обработени за следниве цели:

· за да ви ја обезбедиме бараната услуга, односно да ви обезбедиме информации за нашите производи и услуги;

· за други цели за кои сте побарале, сте поставиле прашање или сте се согласиле, освен ако со закон не е предвидено поинаку;

· доколку контактирате или се поврзете со нас преку социјалните мрежи;

· пријава на неетичко однесување и други нерегуларности или заради исполнување на законските обврски што Арсов Фармацеутици е должен да ги почитува 

· за анализирање на посетите на нашата страница, идентификување на интересите на корисниците и за одржување на информациската сигурност на нашата страница.

Колачиња-Cookies

Во зависност од тоа како ќе изберете да комуницирате со нас, ние собираме разни видови податоци за вас.

Понекогаш ни ги давате директно (на пр. кога креирате ваш профил, кога ќе ни поставите прашање и сл), понекогаш ги собираме ние (на пр. користиме колачиња за да разбереме како ги користите нашите страници/апликации), а понекогаш добиваме податоци од веб-страници/апликации на трети страни (социјални мрежи).

Арсов Фармацеутици може да биде задолжен доставените податоци да ги проследи до надлежните органи доколку постои законска обврска за тоа. Вашите лични податоци нема да се користат за ниедна друга цел.

Собираме податоци преку социјалните мрежи и платформи, преку содржината што самите ја креирате и ја споделувате со нас на социјалните мрежи и платформи на трети лица или доколку самите ја поставите на некоја од нашите страници или апликации, вклучително и употреба на апликациите или платформите на трети страни како што се Фејсбук, Инстаграм, Твитер, Линкдин, Youtube и сл.

Содржината може да вклучува фотографии, видеа, лични приказни или други слични содржини поврзани со Арсов Фармацеутици и со производи на Арсов Фармацеутици , како и споделени вакви податоци со цел учество во организирани натпревари и во промотивни активности. 

Запомнете дека сета содржина што ја објавувате на социјалните мрежи и платформи е достапна за јавноста, па затоа бидете внимателни кога споделувате одредени лични податоци. Исто така, може да собереме каков било личен податок што го споделувате јавно и што е дел од вашиот профил и кои било дополнителни информации или активности што ги објавувате на социјалните мрежи и платформи.

Арсов Фармацеутици ги презема сите технички и организациски мерки за обезбедување највисоко ниво на тајност и на заштита на обработката на вашите лични податоци со кои располага, заради спречување неовластен пристап, неовластено откривање или евентуална злоупотреба на нив. Пристапот до вашите лични податоци е ограничен на оние вработени за кои сметаме дека имаат реална потреба да дојдат во контакт со тие податоци заради остварување на целта за која се дадени.

Не споделуваме податоци за вас и/или за вашата посета на нашата страница со трети лица, освен во случај на ангажирање даватели на услуги, доколку Арсов Фармацеутици ги ангажира како обработувачи, со што ќе бидат обврзани да постапуваат според упатствата на Арсов Фармацеутици и да обезбедат заштита на личните податоци што се обработуваат при обезбедување на тие услуги, во согласност со апликативните законски прописи за заштита на личните податоци.

Ниту ние ниту нашите партнери нема да ги пренесеме вашите лични податоци на трети страни во каква било форма, освен ако не добиеме ваша согласност или ако сме законски обврзани да го сториме тоа. Арсов Фармацеутици задржува контрола над употребата на овие податоци.

Вградена содржина од други веб-локации

Овие веб-локации може да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградуваат дополнително следење од трета страна и да ја следат вашата интеракција со таа вградена содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина доколку имате сметка и сте најавени на таа веб-локација.

Со кого ги споделуваме вашите податоци

Ако побарате ресетирање на лозинката, вашата IP адреса ќе биде вклучена во е-поштата за ресетирање.

Колку долго ги чуваме вашите податоци

Ако оставите коментар, коментарот и неговите метаподатоци се задржуваат на неодредено време. Ова е за да можеме автоматски да ги препознаваме и одобруваме сите последователни коментари наместо да ги држиме во редица за умереност.

За корисниците кои се регистрираат на нашата веб-локација (доколку ги има), ги чуваме и личните информации што тие ги даваат во нивниот кориснички профил. Сите корисници можат да ги видат, уредуваат или бришат своите лични податоци во секое време (освен што не можат да го променат своето корисничко име). Администраторите на веб-страниците исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.

Права на субјектот на лични податоци

Ако имате сметка на оваа страница или сте оставиле коментари, можете да побарате да добиете извезена датотека со личните податоци што ги чуваме за вас, вклучувајќи ги и сите податоци што ни ги дадовте. Можете исто така да побарате да ги избришеме сите лични податоци што ги имаме за вас. Ова не вклучува никакви податоци што сме обврзани да ги чуваме за административни, правни или безбедносни цели.

Купувачка кошница

0
image/svg+xml

Нема производи во количката.

Продолжи со купување